Rejestracja FAQ Użytkownicy Szukaj Forum WWW.KICKBOXING.FORA.PL Strona Główna

Forum WWW.KICKBOXING.FORA.PL Strona Główna » TRENING » Jak trenować, porady, opinie, pytania.
Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat 
Jak trenować, porady, opinie, pytania.
PostWysłany: Czw 16:18, 19 Sty 2006
ADMINISTRATOR
ADMINISTRATOR

 
Dołączył: 18 Sty 2006
Posty: 43
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Szczecin


W tym dziale podyskutujemy na tematy zwiazane ze sposobem w jaki trenujecie.
Zadawajcie pytania, udzielajcie odpowiedzi, formułujcie opinie i wpisujcie Wasze sposoby na skuteczny i wydajny trening.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 21:40, 22 Lut 2006
Staszek

 
Dołączył: 25 Sty 2006
Posty: 36
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3


mój sposób na skuteczny i wydajny trening to :
a) pilnie słuchać słów trenera
b )ze skupieniem wykonywac czynnosci które wykonywać polecił trener
c) w chwilach zmęczenia motywować się że będzie można kiedyś kopać jak trener
D) NIE ODPINAĆ REKAWIC I TAŚM KIEDY TRENER MÓWI

ja zawwwsze tak robie i jest to według mnie bardzo dobry sposób na trening ;]


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 21:42, 22 Lut 2006
Staszek

 
Dołączył: 25 Sty 2006
Posty: 36
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3


dziwne wysłało o pierwszego posta za dużo...


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 21:56, 22 Lut 2006
povak

 
Dołączył: 25 Sty 2006
Posty: 34
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3


nee tam za duzo bardziej sie utrwali

ja tez powem co mozna zrobic zeby lepszym byc



- sluchac i opserwowac co Trener mowi
- z czasem jak juz sie umie albo nam sie tak wydaje narzucac coraz szybsze tepo cwiczen
- walczyc z slabosciami
- rozciagac sie i to solidnie
- nie mbac sie ciosow i n*********c innych bo to przeciez przyjemnosc
- jak stach MOWIE WAM KURCZACZEK NIE odpinajcie rekawic!! kiedy ktos mowi nie zbawi was TO


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 15:52, 17 Gru 2007
Lipen

 
Dołączył: 17 Gru 2007
Posty: 10
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3


Jeśli chodzi o nogi to super są treningi w obciążnikach i na gumkach.Znacie jakieś fajne ćwiczenia na wyskok i szybkość nóg?


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Śro 12:52, 19 Gru 2007
Lipen

 
Dołączył: 17 Gru 2007
Posty: 10
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3


Pamietajcie,że trenując pozostawiacie za soba droge,która każdy nowy adept sztuk walki będzie musiał pokonać,by osiągnąć to co reprezentujecie.Od Was zależy czy ta droga będzie trudna.BRUCE LEE MAWIAŁ,ŻE KAŻDY DZIEŃ JEST PO TO,BY DOSKONALIĆ SWOJE CIAŁO I TO OD NAS ZALEŻY CZY TEN DZIEŃ WYKORZYSTAMY.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 22:13, 21 Lis 2010
k1fan

 
Dołączył: 21 Lis 2010
Posty: 10
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3


bym dodal

- jesli zaczynamy to ciwiczyc powoli i spokojnie, obserwowac samego siebie bo technika to naprawde wiele elementow.

no i oczywiscie pamietac o SOLIDNEJ ROZGRZEWCE zeby nic sobie nie naciagnac.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Pon 9:55, 16 Lis 2015
wataha

 
Dołączył: 01 Cze 2015
Posty: 347
Przeczytał: 15 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Świdnica


Trenuj tak, aby się nie przemęczyć, bo zbyt długa regeneracja to przeszkoda dla osiągania swoich własnych celów.


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Nie 16:42, 22 Lis 2015
Sportowystyl

 
Dołączył: 22 Lis 2015
Posty: 3
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Kraków


Trenuj dla siebje postępy przyjdą same


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
PostWysłany: Czw 8:58, 21 Kwi 2016
wataha

 
Dołączył: 01 Cze 2015
Posty: 347
Przeczytał: 15 tematów

Ostrzeżeń: 0/3
Skąd: Świdnica


Mądra porada Smile


Post został pochwalony 0 razy
Zobacz profil autora
Jak trenować, porady, opinie, pytania.
  Forum WWW.KICKBOXING.FORA.PL Strona Główna » TRENING
Możesz pisać nowe tematy
Możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)  
Strona 1 z 1  

  
  
 Napisz nowy temat  Odpowiedz do tematu  



fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Powered by phpBB © phpBB Group
Theme designed for Trushkin.net | Themes Database.
Regulamin